Eyes of Stars

Trecut…prezent…viitor…chipul reflectat în trei oglinzi paralele. Camelia Constantin

Trecut…prezent…viitor…chipul reflectat în trei oglinzi paralele.(Constantin C)

marți, 17 iulie 2012

Noul Pamant si prefacerile importante in perioada 5 mai-21 dec.2012-Profetiile lui Peter Deunov despre transformarile prin care deja trece planeta noastra

Primul eveniment foarte important al perioadei mentionate se va produce pe data de 5 mai 2012 cand, un avatar din planul al 12-lea se va naste pe Pamant, eveniment care va deschide Sfera Amenti. (Sfera Amenti, rasa morfogenetica creata cu 550 demilioane de ani in urma, avand 12 spirale ADN, obtinuta prin transplantarea unui suflet Matrix in corpul unui primat-bastinas pamantean. Ea este o constructie energetica condensata ce poate fi implantata intr-un corp material)
Tot incepand cu 5 mai 2012, se va produce o trezire in masa a fiintelor umane inca adormite in constiinta. Flacara Albastra a Sferei Amenti va incepe sa fie asimilata cu o mult mai mare rapiditate de catre Supraveghetorii Flacarii Albastre.
Va incepe procesul fuzionarii intre Pamant si Tara (Noul Pamant). Rezonatorii cu Flacara Albastra, vor deveni avatari pentru dimensiunea a 9-a, actionand ca energii de legatura intre Pamant si Soarele Alcyone. Purtatorii titulari ai Flacarii Albastre, isi vor activa aceasta rara gena recesiva. Aceste fiinte beneficiaza de un magnetism aparte, structura lor ADN avand o compozitie deosebita.
Cei care se vor afla vibrational la nivelul 5D, fiind si rezonatori pe frecventele Soarelui Alcyone, vor incorpora in chakra inimii (Anahata) energiile flacarii Amenti, prin intermediul retelei energetice a Pamantului. Acest fapt va provoca refacerea accelerata a spiralelor 5 si 6 ale ADN-ului.
Cand va avea loc suprapunerea dintre Pamant si Tara, cei care vor avea vibratia corespunzatoare lui 5D, vor fi transferati in aceasta noua locatie, Tara. Cei care vor avea vibratii compatibile cu dimensiunile 6 sau 7 vor ajunge in taramuri inca si mai inalte precum Aquarius, Aquafaria iar cativa vor trai printre sfinti (Cercul Christic?)
Vom trece la o noua chimie a corpului, lasand in urma vechiul corp pe baza de carbon. Corpul si mediul in care ne vom afla vor deveni mult mai rarefiate, mai putin dense. Vom lasa in urma corpurile noastre pe baza de carbon. Vom deveni mai putin densi.
Purtatorii celor trei flacari primare vor activa deschiderea Sfinxului, Marii Piramide şi Nucleul Pamantului. La acea vreme, toti cei care vor avea cel putin frecventa de vibratie corespunzatoare dimensiunii a 4-a, vor avea acces la Înregistrarile Akashice.
La data de 21 decembrie 2012 unghiul de rotatie a Pamantului in jurul propriei axe, se va muta la 45 de grade, pentru a se realiza alinierea interioara intre Pamant si Tara. Particulele mai rapide ale Pamantului vor incepe sa se transfere in hiperspatiu si va incepe programul de transmitere a datelor prin retelele de pe Pamant. Era Iluminarii va incepe cu aceasta data si dupa o asteptare de cca 250 miliarde de ani se va celebra  victoria umanitatii asupra fortelor intunecate !
cititorilor noştri le place şi

Profetiile lui Peter Deunov despre transformarile prin care deja trece planeta noastra


"Si cand El va sufla in cornul sau, vechi lumi vor muri si altele se vor naste."

Peter Deunov
Cunoscut sub numele sau spiritual de Beinsa Douno, maestrul bulgar, Peter Deunov (1864-1944) a fost fiul unui preot ortodox si destinat a deveni si el cleric. A studiat teologia, dupa care a urmat cursurile de medicina in Statele Unite, insa dupa intoarcerea sa in Bulgaria, in 1895, nu si-a mai gasit locul in contextul rigid al institutiei si dogmelor Bisericii Ortodoxe.
Din 1900 a inceput sa tina prelegeri publice ce au adus un suflu nou doctrinelor traditionale crestine. Deunov se spune ca a avut un inalt nivel de constiinta si a fost de-a lungul intregii sale vieti un model de puritate, intelepciune, inteligenta si creativitate. De asemenea, a fost un foarte bun violonist care a compus sute de melodii pe care le-a folosit, pe urma, drept exercitii in cadrul scolii sale - Fratia Alba - pe care a fondat-o la trecerea anilor in secolul al XX-lea. 
Timp de multi ani a locuit aproape de orasul Sofia, inconjurat de numerosii sai discipoli. Se spune ca Deunov a trezit spiritual sute de suflete atat din Bulgaria, cat si din Estul Europei. Peter Deunov a fost maestrul spiritual al lui Omraam Mikhael Aivanhov
Filosoful Rene Guenon spunea despre Deunov astfel: „El este cel mai mare magnet spiritual de pana acum venit pe Pamant. El isi va magnetiza discipolii cu magnetismul iubirii, iar acestia la randul lor vor transmite acest magnetism intregii omeniri". 
Paramahansa Yogananda intrebat in timp ce vizita Grecia daca intentioneaza sa deschida un ashram in Bulgaria a spus: "Pot sa merg doar pana aici, Spiritul Adevarului este deja activ acolo".
Jiddu Krishnamurti a declarat la Congresul mondial al teosofiei din Olanda ca Maestrul Lumii se afla la acea data in Bulgaria.
Albert Einstein: "Toata lumea imi transmite mie omagii iar eu transmit omagiile mele Maestrului Peter Deunov din Bulgaria".
In zilele dinaintea mortii sale Deunov a intrat intr-o profunda transa mediumica. Fiind in aceasta transa a facut o profetie extraordinara cu privire la timpurile noastre zbuciumate - o profetie despre „ Sfarsitul Timpului" si apropiata venire a „Noii Epoci de Aur a Omenirii". Iata ce i s-a transmis din astral (in 1944):
„De-a lungul vremurilor constiinta omului a traversat o lunga perioada de intuneric. Aceasta perioada pe care hindusii o numeau „Kali Yuga" e pe terminate. 
Astazi ne aflam la frontiera dintre doua epoci: cea a Kali Yuga si cea a Noii Ere in care intram. 
O usoara imbunatatire se intampla in gandurile, sentimentele si faptele oamenilor, dar in curand fiecare va fi supus Focului Divin, care ii va purifica si pregati pentru noua era. Astfel, omul se va ridica la un nivel superior de constiinta, indispensabil intrarii sale in noua viata.
Este ceea ce unii inteleg prin „inaltare". Cateva decade vor trece, inainte ca acest Foc sa vina pentru a transforma lumea, ridicand-o la o noua moralitate.
Aceste valuri imense vin din spatiul cosmic si vor inunda intregul PamantToti cei care vor incerca sa se opuna vor fi inlaturati si dusi altundeva.
Cu toate ca nu toti locuitorii acestei planete sunt la aceleasi niveluri de evolutie, noul val va fi simtit de fiecare dintre noi si aceasta transformare nu va atinge doar Pamantul si intregul Cosmos. 
Cel mai bun si singurul lucru pe care omul il poate face acum este sa se intoarca inspre Dumnezeu si sa devina mai bun constient, sa-si ridice nivelul vibrational astfel incat sa ajunga in armonie cu puternicul val ce in curand il va inghiti. 
Focul despre care vorbesc si care insoteste noile conditii oferite planetei noastre va intineri, purifica si reface totul in calea lui. Materia va fi rafinata, inimile voastre vor fi eliberate de angoase, necazuri, incertitudine, devenind luminoase. 
Totul va fi imbunatatit, elevat: gandurile, sentimentele si faptele negative vor fi distruse.Viata voastra de astazi este sclavie intr-o grea inchisoareIntelegeti-va situatia si eliberati-va din ea. Va spun acest lucru: „Iesiti din inchisoarea voastra!" E asa de mare pacat sa vezi atat de multa inducere in eroare, atat de multa suferinta atat de multa neputinta in a intelege unde se afla adevarata fericire. Tot ceea ce va inconjoara se va prabusi si va disparea in curand. Nimic nu va mai ramane din aceasta civilizatie perversa. intregul Pamant va fi scuturat si nici o urma nu va ramane din cultura sa gresita ce-l mentine pe om in chingile ignorantei. Cutremurele nu sunt doar fenomene mecanice, scopul lor este si cel de a trezi mintea si inima oamenilor, astfel incat ei sa se poata elibera de ei insisi, de greselile si nebuniile lor si sa ajunga sa inteleaga ca nu sunt singuri in Univers.
Sistemul nostru solar traverseaza acum o regiune a Cosmosului unde o constelatie ce a fost distrusa si-a lasat pecetea - praful ei. Trecerea printr-un astfel de spatiu contaminat e o sursa otravitoare nu doar pentru locuitorii Pamantului, ci si pentru cei ai celorlalte planete din galaxia noastra. Doar sorii nu sunt afectati de influenta unui mediu atat de ostii mediu. Aceasta zona e numita „A 13-a regiune", unii o numesc „Zona contradictiilor" . Planeta noastra a fost prinsa in ea timp de sute de ani, dar in sfarsit ne apropiem de iesirea din acest spatiu al intunericului si suntem pe punctul de a atinge o regiune mai spirituala, unde traiesc fiinte mult mai evoluate. 
Pamantul are acum o miscare ascendenta si fiecare ar trebui sa se straduiasca sa se armonizeze cu aceste curente de ascensiune. Cei care refuza sa se supuna acestui drum vor pierde avantajul bunelor conditii ce ie vor fi oferite in viitor pentru ca ei sa evolueze. Ei vor ramane in spate in ceea ce priveste evolutia si vor trebui sa astepte zeci de milioane de ani pentru ca valul acesta ascendent sa revina. 
Pamantul, sistemul solar si Universul - totul este redirectionat de Impulsul Iubirii. Multi dintre voi considerati Iubirea drept o forta derizorie, dar in realitate este cea mai mare dintre forte! Banii si Puterea continua sa fie venerate, ca si cand destinul vostru ar depinde de ele.In viitor, totul va fi stapanit de Iubire si toata lumea i se va supune. Dar prin suferinta si necazuri constiinta omului va fi trezita.
Teribilele profetii ale profetului Daniel scrise in Biblie povestesc despre epoca ce va veni.Vor fi inundatii, uragane, focuri gigantice si cutremure ce vor matura totul in calea lor, sangele va curge din abundenta, vor fi revolutii, teribile explozii vor rasuna in numeroase locuri de pe Pamant. Acolo unde este Pamant, apa va veni, acolo unde este apa, pamantul va sosi. Dumnezeu e Iubire si cu toate acestea avem de-a face cu prigoniri. O replica a naturii impotriva crimelor repetate de om inca din noaptea vremurilor impotriva mamei sale: Pamantul.
Dupa aceste suferinte, cei care vor fi salvati, elita, vor cunoaste Epoca de Aur, armonia si frumusetea infinita. Asa ca pastrati-va pacea si credinta in timpurile ce vor veni si vor aduce suferinta si teroare pentru ca e scris ca nici un fir de par nu se va misca de pe capul dreptilor. Nu fiti descurajati. .. urmati-va doar lucrarea de perfectionare a voastra. Nu aveti idee cat de maret e viitorul ce va asteapta.
Un NOU PAMANT va vedea in curand lumina zilei, in cateva zeci de ani munca va fi mai usoara si fiecare va avea timpul sa se dedice activitatilor spirituale, intelectuale si artistice. Problema raporturilor dintre barbat si femeie va fi in curand inchisa in mod armonios, fiecare dintre ei avand posibilitatea sa-si urmeze propriile aspiratii. Relatia dintre cupluri se va baza pe respect si stima reciproca, oamenii vor calatori prin diferite campii stelare si vor reusi sa atinga spatiul intergalactic. Omul va studia felul in care functioneaza si astfel va reusi foarte repede sa cunoasca Lumea Divina si sa se uneasca cu Stapanul Universului. 
Noua era este cea a celei de-a Vl-a rase. 
Predestinarea voastra este sa va pregatiti pentru ea, sa o intampinati si sa o traiti. Cea de-a Vl-a rasa se va construi in jurul ideii de fraternitate. Nu vor mai fi conflicte interpersonale, singura aspiratie a fiecaruia va fi sa se conformeze LEGILOR IUBIRII. A Vl-a rasa va fi cea a IUBIRII. Un nou continent se va forma pentru ea. Se va ridica din Pacific, astfel incat divinitatea sa-si poata stabili Sanctuarul pe aceasta planeta. 
Fondatorii acestei noi civilizatii vor fi cei pe care-i numesc „FRATIA OMENIRII", sau „COPIII IUBIRII". 
Ei vor fi lucratorii de nezdruncinat in slujba binelui si vor reprezenta un nou tip de oameni. Oamenii vor forma o mare familie si fiecare popor va reprezenta un organ al acestui trup imens. In noua rasa, Iubirea se va manifesta intr-o asemenea masura incat omul din ziua de astazi nu-si poate imagina decat cu greu.
Va ramane inca teren favorabil pentru lupta, dar fortele intunericului se vor retrage si planeta noastra va fi eliberata din sclavia lor . Oamenii, vazand ca nu exista alta cale, se vor angaja ei insisi pe drumul NOII VIETI, CEA A MANTUIRII.
In mandria lor necugetata, unii vor spera sa-si duca pana la sfarsit viata pe care ORDINEA DIVINA o condamna, dar chiar si acestia vor intelege, in cele din urma, ca directia in care se indreapta lumea nu apartine acestui drum. O noua cultura va vedea lumina zilei; va avea trei piloni fundamentali. ELEVAREA FEMEII, A CELUI UMIL si PROTECTIA DREPTURILOR OMULUI.
LUMINA, BINELE Sl DREPTATEA, vor fi un fapt; e doar o chestiune de timp. Religiile trebuie sa fie purificate, fiecare contine parti din invataturile MAESTRILOR LUMINII, insa acestea au fost ascunse de necontenitul chin al aberatiilor umanitatii. Toti credinciosii vor trebui sa se uneasca si sa fie de acord, la unison, ca Principiul Iubirii trebuie sa fie baza fiecarei credinte, oricare ar fi ea. IUBIREA si FRATERNITATEA sunt fundatia a TOT Sl TOATE! 
Pamantul va fi in curand maturat de valurile extrem de rapide ale energiei cosmice. Peste cativa zeci de ani fiintele care sunt malefice si care-i duc pe cai gresite pe altii nu vor mai putea sa-si sustina facutele. Ei vor fi astfel absorbiti de FOCUL COSMIC, ce va consuma si stinge tot ceea ce e rau in ei. Atunci, acestia se vor cai pentru ca e scris: „Fiecare bucata de carne trebuie sa-L preamareasca pe Dumnezeu".
Mama noastra, Pamantul, se va debarasa de oamenii care nu accepta NOUA VIATA. Ea ii va alunga precum un fruct stricat , asa ca acestia in curand nu vor mai fi in stare sa se reincarneze pe aceasta planeta - inclusiv criminalii, ci doar cei care au IUBIRE in El vor fi demni de aceasta.
Nu exista loc pe Pamant care sa nu fi fost murdarit de sange de om sau animal; asa ca ea trebuie sa dea drumul unei purificari. Din cauza aceasta, unele continente vor trebui scufundate si altele ridicate din apa. 
Oamenii nu-si dau seama la ce pericole sunt expusi, ei continua sa alerge dupa scopuri futile si sa caute placere. Opus acestora, cei care vor face parte din a Vl-a rasa vor constientiza demnitatea rolului lor si respectul pentru libertatea fiecaruia. Ei se vor hrani doar cu fructe si legume. Ideile lor vor putea sa circule la fel de libere precum o fac aerul si lumina, in zilele noastre. Cititi capitolul 60 din Cartea lui Isaia si veti vedea acolo relatari despre venirea celei de-a Vl-a rase, RASA IUBIRII. 
Dupa aceasta vreme de restriste, oamenii vor inceta sa mai pacatuiasca si vor gasi din nou calea virtutii. Clima planetei noastre va fi moderata pe tot globul si schimbari violente nu vor mai exista. 
Aerul va fi din nou pur, la fel si apa. Microbii vor disparea. Oamenii isi vor aduce aminte de reincarnarile lor trecute si vor fi incantati sa-si dea seama ca sunt in sfarsit eliberati din conditia lor anterioara. 
In aceeasi masura in care cineva se debaraseaza de paraziti si frunzele moarte din livada, la fel o vor face si Fiintele, pentru a-i pregati pe oameni sa-L slujeasca pe Dumnezeul Iubirii. Le vor crea conditii bune pentru ca ei sa se dezvolte si celor care vor dori sa-i asculte le vor spune: „Nu va fie frica! Mai rabdati putin si totul va fi bine. Sunteti pe calea cea buna!". 
Multumita ideii de fraternitate, Pamantul va deveni foarte curand un loc binecuvantat, dar inainte de aceasta mari suferinte vor fi trimise pentru a trezi constiinta. 
Pacate acumulate de-a lungul miilor de ani, vor trebui sa fie sterse. 
Valul arzator ce emana de la Divinitate, va contribui in stergerea karmei oamenilor, eliberarea nu mai poate fi intarziata. Umanitatea trebuie sa se pregateasca pe ea insasi pentru mari judecati ce sunt de neocolit si care vin pentru a pune capat egoismului.
Sub Pamant se pregateste ceva extraordinar. O grandioasa si total de neconceput revolutie se va manifesta cat de curand in mijlocul naturii. 
Dumnezeu a decis sa vindece Pamantul - si o va face! Este sfarsitul unei epoci. O noua ordine o va inlocui pe cea veche, o Ordine in care Iubirea va domni pe Pamant."
 Pentru conformitate (C.M.)
 
 

Este timpul sa fim transformati în cine suntem noi cu adevarat


 
A fost greu de imaginat ca acesti 10 ani si ceva de purificare spirituala, mentala, emotionala si fizica ar putea conduce, în cele din urma, la o noua experienta (umana) … insa exact acest lucru sustin pleiadienii ca se produce, în timp ce scriu aceste randuri. Momentul de mijloc al portalului eclipsei de Luna este azi (4 iunie), iar noi tocmai am incheiat primul nivel de integrare a infuziei de fotoni proveniti din recenta eclipsa de Soare… care a fost un eveniment de mare importanta. Multe reziduuri karmice au iesit la suprafata în ultimele doua saptamani, astfel incat e posibil sa fi observat o multime de eliberari, în timp ce v-ati luat ramas bun si/sau ati facut pace cu multe conflicte din trecut, în timpul „trecerii finale în revista a vietii” noastre – cum au numit-o Surorile. În acelasi timp, a fost incarcat noul nostru sistem de functionare, iar din 20 mai scanam si verificam daca mai exista virusi si erori, în setul initial de instructiuni, necesar pentru a trai o viata 5D, intr-o lume 3D. În repetate randuri, ni s-au prezentat ocazii de a crede intr-o realitate falsa, despre care candva am crezut a fi adevarata, dar daca ati continuat sa fiti detasati si doar ati observat aceste creatii din trecut, atunci, cel mai probabil ca acele vechi forme gand au zburat pe langa voi, fiind putin sau deloc tentati sa va agatati de ele sau sa le faceti sa fie din nou reale. Daca ati muscat momeala, sa speram ca ati remarcat imediat capcana si ca v-ati intors în spatiul inimii voastre. Daca va dati seama de asta, abia acum, tot e bine. Vorba ceea, toate drumurile duc la Roma … iar ideea este ca acum ajungem si ramanem aici, fiind dezlegati si eliberati de trecut, astfel incat sa putem accepta, în totalitate, prezentul si sa incepem sa ne co-cream viitorul. În sfarsit, liberi In dimineata de dupa eclipsa solara, atunci cand m-am trezit, am fost salutata cu un mesaj de intampinare, din partea Celor Sapte Surori … ceva de genul „în mod oficial, aceasta e prima zi din noua ta viata!”. Am fost tentata sa nu tin cont de el si sa ma concentrez mai degraba pe durerea mea paralizanta, din zona lombara – dar mi-am amintit imediat de un vis foarte viu si relevant, pe care-l avusesem cu cateva clipe inainte … Pluteam pe un lac mic si linistit, cu o veche prietena din copilarie, pe care nu o vazusem sau cu care nu vorbisem de aproape douazeci de ani, cand, pe neasteptate, a aparut din senin un curent care se misca rapid si care m-a luat cu el. În timp ce eram dusa cu repeziciune la vale, am vazut sute de alti oameni pe care nu ii cunosteam, incercand disperati sa se mentina la suprafata apei, în timp ce eram azvarliti în meandrele si vartejurile cataractelor. Cel mai interesant a fost ca, atunci cand m-am uitat în spate, mi-am dat seama ca, intr-un fel, prietena meu din „trecut” nu a venit cu noi – continuand sa pluteasca pe suprafata calma a apei, de parca nimic nu se schimbase … dupa care m-am trezit. Acela a fost momentul în care am inteles ca, în mod oficial, fusesem inghesuiti în ceea ce Surorile au numit în primul raport 5D, ca fiind canalul mortii/nasterii … ca prindeam viteza cu repeziciune si ne-am avantat, cu inima inainte, în viata noastra nou-nouta. Eclipsa rara din 20 mai, impreuna cu toata energia pleiadiana provenita din alinierea cu Soarele nostru central, Alcyone, a contribuit la indepartarea – în sens literal si figurativ – a lanturilor din trecutul nostru, în timp ce eclipsa lunara de azi incheie ciclul de desavarsire, astfel incat maine, cand are loc eclipsa/tranzitul lui Venus peste discul Soarelui, sa putem incepe o noua calatorie a inimii.
Toate acestea vin la timp, pentru apropiatul Solstitiu, care promite sa-i azvarle pe o parte din noi, afara din cuiburile lor. Chiar daca majoritatea oamenilor sunt obsedati de data solstitiului din 21 decembrie 2012, din perspectiva pleiadienilor, solstitiul din iunie este cel care reprezinta decolarea oficiala si care vesteste faza a II-a de inaltare, pentru deschizatorii de drumuri … acesta fiind momentul de cumpana, ce inaugureaza co-crearea noii lumi. Oricum se va manifesta, iunie este în general o luna plina de evenimente celeste, pe care mintea mea abia le poate intelege … asta intamplandu-se, probabil, din motive juste … iar Surorile spun ca, în urmatoarele trei saptamani, vom avea de castigat de pe urma concentrarii asupra procesului nostru de intrupare – mai exact, asupra nasterii noului nostru model uman (Christic). Vremea reinnoirii Pentru unii, purificarile în plan fizic si mutatia celulara au fost neintrerupte, de cand a inceput anul 2012. Eu una am observat ca provocarile fizice s-au inmultit imediat dupa portalul 11:11:11, cand Marte (toate lucrurile din plan fizic) a intrat în Fecioara (puritate/vindecare) si mi s-a parut ca acele provocari s-au intensificat cu adevarat, în momentul în care Marte a devenit retrograd, la sfarsitul lui ianuarie. Pentru cei care se chinuie cu acest proces de aliniere, a fost necesara o hotarare ferma, ca sa ramana conectati cu scopul si chemarea noastra mai inalta – si, din nefericire, procesul inca nu s-a incheiat de tot. Marte este acum în miscare directa, dar se afla inca în perioada sa de umbra, astfel ca, în cea mai mare parte, continuam sa avem de-a face cu elementele indaratnice din viata si din corpul nostru (a se citi: inaintand cu greu prin noroi). Surorile spun totusi ca ritmul se va inteti semnificativ, spre sfarsitul lunii, cand Marte iese în sfarsit din umbra. Si inca cum. [Acest fragment este protejat] Ca intotdeauna, nu este deloc vorba despre a face ceva, ci despre a FI. E timpul sa fim receptivi la fluxul acestei intense luni de transformare, lasand trecutul în spate, iubindu-ne total pe noi insine, pastrandu-ne mintea/inima deschise si limpezi si eliberandu-ne de orice asteptari ferme, cu privire la ce ne va aduce aceasta tranzitie, astfel incat ea sa se poata dezvalui pe deplin si complet. Chiar nu stim ce se afla de partea cealalta a acestui portal extraordinar, care schimba viata – iar acesta e cel mai emotionant lucru! Daca putem anticipa ce urmeaza sa vina, avand sentimentul de uimire al unui copil, lasand ca restul acestei tranzitii nemaintalnite sa ne surprinda, fara indoiala ca aceasta atitudine ne va conduce dincolo de toate limitarile percepute – pe care le-am respectat în trecut – la crearea completa a celor mai grozave vise ale noastre. Este timpul sa fim transformati în cine suntem noi cu adevarat si în mod autentic. 

Date de putere si faze ale activarii in 2012


 
Ceea ce este numit Al 12-lea Val al Inaltarii a inceput la sfarsitul lunii ianuarie si continua pana pe 12.12.12. Exista anumite frecvente cheie, care au loc la anumite date din 2012. Echinoctiile, solstitiile si eclipsele sunt deosebit de puternice, fiecare aducand codificarile finale ale Inaltarii.
Date cheie:
25 ianuarie Inceputul celui de-al 12 Val al Inaltarii
3 februarie Neptun in Pesti Marea Viziune Interioara este amplificata in cadrul celui de-al 12 Val.
8 februarie Chiron in Pesti O mare ocazie de eliberare individuala si vindecare globala.
20 martie Echinoctiu cel de-al 4-lea si ultimul val al Declansarii Cosmice, descarcarea si initializarea Codurilor Cristaline.
20 mai Eclipsa de soare Macro-integrare a omenirii Echilibrarea Divinului Masculin.
4 iunie Eclipsa de luna Micro-integrare a omenirii Echilibrarea Divinului Feminin
6 iunie Tranzitul lui Venus Integrarea cu Alianta Siriana si cu cea Pleiadiana, intoarcerea completa a energiilor Delfinului Auriu, integrarea initiala a Divinului Feminin si Masculin.
20 iunie  Solstitiul de vara Extrem de puternic, incheind un grup de patru date, alcatuit din eclipsa de soare din 20 mai, eclipsa de luna din 4 iunie si tranzitul lui Venus din 6 iunie. Aceasta va fi o energie extrem de intensa, care incorporeaza un aflux final al codurilor energetice si permite eliberari care au fost obstructionate.
22 septembrie  Echinoctiul de toamna Formarea retelei initiale, alcatuita din toate cele 12 Discuri Solare Principale, intr-un format Cristalin
13 noiembrie Eclipsa totala de soare Activarea celor 144 de Discuri Solare Satelit, in legatura cu cele 12 Discuri Principale. Integrarea finala in Retea a Divinului Masculin in echilibru.
28 noiembrie Eclipsa de luna Penumbra Incheierea completa a retelei si integrarea Divinului Feminin.
12 decembrie - (12-12-12) Portal de data tripla. Punctul culminant final si incheierea Retelei Cristal. Activarea ultimelor Cristale ale Templului Atlant, in noul cod si unificarea cu structurile Piramidale si Discurile Solare. Combinatia intre echilibrul energiilor masculine si feminine, intr-o Unime Divina. Codificarea finala MAX in Vortexul Cristal.
21 decembrie- Solstitiul de iarna Repornirea sistemului Retelei Inaltarii si conectarea la retea, a Campului Cristalin Cuantic.
Extinderea catre un acces mai bun la cele 12 dimensiuni. Formatiunea Degetul lui Dumnezeu, alcatuit din Saturn, Jupiter si Pluto.
Sunt Metatron si va impartasesc aceste Adevaruri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu