Eyes of Stars

Trecut…prezent…viitor…chipul reflectat în trei oglinzi paralele. Camelia Constantin

Trecut…prezent…viitor…chipul reflectat în trei oglinzi paralele.(Constantin C)

marți, 21 august 2012

Monologul Lui Dumnezeu

M-am uitat la tine în timp ce te-ai trezit în această dimineaţă. Aşteptam să-mi spui 2-3 cuvinte, mulţumindu-mi pentru noaptea care tocmai a trecut, pentru odihnă şi protecţie, şi pentru faptul că am vegheat asupra ta în timpul nopţii. Am crezut că Îmi vei cere părerea pentru cele ce urma să faci astazi, dar nimic…
 Am observat că erai mult prea preocupat ca să-ţi cauţi haine potrivite ca să mergi la serviciu. Speram să găseşti câteva clipe pentru a-Mi spune: “Bună dimineaţa!”, dar erai mult prea ocupat. Pentru a vedea că-Ţi sunt alături, am surprins pentru tine cerul cu culori şi cânt de păsărele. Păcat că nu ai observat nici atunci prezenţa Mea.
 Te-am privit plecând grăbit la serviciu şi iar am aşteptat. Presupun că fiind atât de ocupat, nu ai avut timp nici acum să-Mi spui două vorbe. Când te-ai întors acasă, ţi-am văzut oboseala şi stresul şi ţi-am trimis o ploaie măruntă care să-ţi alunge stresul acumulat. Am crezut că făcându-ţi această plăcere, îţi vei aduce aminte de Mine. În schimb, supărat, M-ai înjurat. Doream atât de mult să-mi vorbeşti. Oricum, ziua era încă lungă.
  Apoi, ai pornit televizorul şi în timp ce urmăreai programul preferat, Eu am aşteptat. Ai cinat, apoi am aşteptat din nou un gest de la tine, însă tot preocupat de altceva erai şi Mi-am dat seama că nu ţi-ai adus aminte de Mine. Văzându-te atât de obosit, am înţeles tăcerea ta şi am stins splendoarea cerului ca să te poţi odihni, dar nu te-am lăsat în beznă. Am lăsat veghetori pentru tine, o mulţime de stele. Era aşa de frumos, păcat că n-ai observat.
 Poate chiar nu ţi-ai dat seama că Eu sunt aici pentru tine. Am mai multă răbdare decât poţi tu să-ţi imaginezi vreodată. Vreau să ţi-o arăt, pentru ca şi tu, la rândul tău, să o arăţi celor din jurul tău.
 Te iubesc atât de mult, încât te voi răbda în tăcere. Acum eşti pe punctul de a te trezi din nou. Nu-Mi rămâne decât să te iubesc şi să sper că măcar astazi Îmi vei acorda puţin din timpul tău.
 Îţi urez o zi bună!
 Al tău Tată, Dumnezeu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu